Aperitivo

Gebrande witte amandelen 3
origano di Sciacca - zeezout

Olive di Gaeta (zwarte olijven) 3
Crocche di patate 3
aardappelkroketje - pecorino - scamorza
Crostino dello Chef 3,5
huisgemaakt foccacia belegd door Carlos
Pane di Altamura 6,5
Brood uit de houtoven met luchtige truffelboter


l’Orto (de moestuin)

Pepperoni alla menta
paprika - munt - olijfolie 

Farro 15
seizoensgroenten - gedroogde ricotta


Il Pesce (de vis)

Oester (per stuk) 6,5
platte Zeeuwse 0000 - arrabbiata

Baccala skrei
winterkabeljauw - kikkererwten

Botarga 17
stracciatella - pistache


Ia Carne (het vlees)

Brioche con Pate di Fegatini 6,5
brioche - kippenlever - appelcompote

Porchetta di Ariccia 14

varkensgebraad - seizoensgroenten

Truffelmortadella 16
stracciatella – olijfolie – grissini

Selezione di affettati 17

San Danieleham - venkelsalami - truffelmortadella


Il Formaggio  (de kaas)

Burrata 200gr. 18
garnituur van seizoensgroenten

Selezione di formaggi 16
Diverse soorten Italiaanse kaas – cipolline


HIGH WINE
(2 personen)
Ontvangst met een glas Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene Brut en Pane di Altamura met luchtige truffelboter.
Per twee personen krijgt u 3 gerechtjes om te delen (invulling door de chef) begeleid door 2 halve glazen wijn per gerechtje en 1 fles mineraalwater.

47,50 p.p.