Aperitivo

Gebrande witte amandelen 3
origano di Sciacca - zeezout

Olive di Gaeta (zwarte olijven) 3

Arancino 3
doperwt - munt - pecorino

Focaccia 4
huisgemaakt foccacia met een topping van onze chef
Pane di Altamura 6,5
Brood uit de houtoven met luchtige boter

Oester (per stuk) 6,5
Irish Mor nr. 3 - gezouten citroen - basilicum

Porchetta di Ariccia 14

varkensgebraad - seizoensgroenten
Selezione di formaggi 16
Diverse soorten Italiaanse kaas – cipolline
Selezione di affettati 17

San Danieleham - venkelsalami - truffelmortadella


Menu Degustazione (alleen per tafel)
Aperitivo:
Arancino - doperwt - munt - pecorino
Foccacia - huisgemaakt focacciabrood met een topping van onze chef
Oester - Irish Mor nr.3 - gezouten citroen - basilicum (supplement 6,50 per stuk)
Antipasti:
Pane di Altamura - brood uit de houtoven met luchtige boter
Cotoletta di zucchine - gefrituurde courgette - scamorza
Bonito - salmoriglio - Tropea
Primo:
Farro all'amatriciana - tomaat - pecorino - guanciale
Secondo e Contorno:
Stracotto di manzo - rundersukade -  doperwten - rode wijn
Zucchine a scapece - courgette - munt - olijfolie - azijn

Formaggi:
Selezione di Formaggi - diverse soorten Italiaanse kaas - cipollino
Dolce:
Fragole - aardbei - rode wijn - balsamico - ricotta


amuse - voor - hoofd - na €46,50
amuse - voor - tussen - hoofd - na €54,50
amuse - voor - tussen - hoofd - kaas - na €62,50