Aperitivo
Arancino (per stuk) 2,5
bittelbal van risotto met steeds wisselende vulling
Gebrande witte amandelen 3
origano di Sciacca - zeezout
Olive di Gaeta (zwarte olijven) 3
Crostino dello Chef 3,5
huisgemaakt foccacia belegd door Carlos
huisgemaakt foccacia belegd door Carlos
Pane di Altamura 6,5
Brood uit de houtoven met luchtige truffelboter
Brood uit de houtoven met luchtige truffelboter
l’Orto (de moestuin)
Maccu 7
dip van tuinbonen & venkel - toast
Melanzane alla Norma 12
aubergine - ricotta - tomaat - basilicum
Fregola 16
eekhoorntjesbrood - prei
Zucca al Forno 14
stracciatella - pistache
stracciatella - pistache
Il Pesce (de vis)
Oester (per stuk) 6,5
platte Zeeuwse 000 - prei - citroen - basilicum
Pesce in Carpione 16
snoekbaars - peterselie - ui
Ia Carne (het vlees)
Brioche con Pate di Fegatini 6,5
brioche - kippenlever - appelcompote
Porchetta di Ariccia 14
varkensgebraad - seozoensgroenten
Truffelmortadella 16
stracciatella – olijfolie – grissini
stracciatella – olijfolie – grissini