Genomineerd voor Wijnbar van het Jaar! Stem op www.wine-bars.nl

Aperitivo

Arancino (per stuk) 2,5
bittelbal van risotto met steeds wisselende vulling

Gebrande witte amandelen 3
origano di Sciacca - zeezout

Olive di Gaeta (zwarte olijven) 3
Crostino dello Chef 3,5
huisgemaakt foccacia belegd door Carlos
Pane di Altamura 6,5
Brood uit de houtoven met luchtige truffelboter


l’Orto (de moestuin)

Maccu 7
dip van tuinbonen & venkel - toast

Melanzane alla Norma 12
aubergine - ricotta - tomaat - basilicum

Fregola 16
eekhoorntjesbrood - prei

Zucca al Forno 14
stracciatella - pistache


Il Pesce (de vis)

Oester (per stuk) 6,5
platte Zeeuwse 000 - prei - citroen - basilicum

Pesce in Carpione 16
snoekbaars - peterselie - ui


Ia Carne (het vlees)

Brioche con Pate di Fegatini 6,5
brioche - kippenlever - appelcompote

 

Porchetta di Ariccia 14

varkensgebraad - seozoensgroenten

Truffelmortadella 16
stracciatella – olijfolie – grissini

 

 

Selezione di affettati 17
San Danieleham - venkelsalami - truffelmortadella


Il Formaggio  (de kaas)

Burrata 200gr. 18
aubergine - zongedroogde tomaat

Selezione di formaggi 16
Diverse soorten Italiaanse kaas – cipolline


Dolce (dessert)

Melanzane al cioccolto 8
aubergine - chocolade - noten - sinaasappel 

Torta Caprese al limone 8
amandel - witte chocolade - citroen


HIGH WINE
(2 personen)
Ontvangst met een glas Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene Brut en Pane di Altamura met luchtige truffelboter.
Per twee personen krijgt u 3 gerechtjes om te delen (invulling door de chef) begeleid door 2 halve glazen wijn per gerechtje en 1 fles mineraalwater.

47,50 p.p.